آیین گشایش فیزیک‌سرای دانشگاه کاشان

آیین گشایش فیزیک‌سرای دانشگاه کاشان در روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد

تعداد بازدید:۲۳۲

همزمان با هفته سرآمدی آموزش، آیین گشایش فیزیک‌سرای دانشگاه کاشان برگزار شد. صبح روز یکشنبه با حضور دکتر عموعابدینی معاون آموزشی وزاتخانه علوم، تحقیقات و فناوی این مجموعه آموزشی-ترویجی فیزیک گشایش یافت. در این آیین برخی از مسئولان دانشگاه کاشان از جمله دکتر کتابی، رئیس دانشگاه، دکتر زاهدی‌فر معاون آموزشی دانشگاه، دکتر منعم‌زاده رئیس دانشکده فیزیک و دکتر رمضانی مقدم معاون آموزشی دانشکده فیزیک هم حضور داشتند. در این مراسم ایرج صفایی اهداف این مجموعه را برای حاضران توضیح داده همچنین ساختار و عملکرد برخی از ابزارها و تجهیزات فیزیک‌سرا را تشریح نمودند. این مجموعه در مدت بیش از یک سال توسط ایرج صفایی و دکتر ابراهیم حیدری راه‌اندازی شده است. در مدت راه‌اندازی تعدادی از دانشجویان و استادان دانشگاه کاشان از این مجموعه بازدید نموده‌اند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان فیزیک فیزیک‌سرا فیزیک‌سرای دانشگاه کاشان آیین گشایش

نظر شما :